SETMANA DEL LLIBRE - SANT JORDI

LLIBRES, POEMES I CANÇONS 🐉 🌹

Ens tornam a trobar a la setmana del llibre i encara que la situació actual no ens ha permès fer tot el que hem fet altres anys, hem seguit celebrant la diada amb diverses activitats. Anem a conèixer-les!

Dilluns 1️⃣9️⃣: Auca de Sant Jordi i Drac de na Coca

El primer dia d'aquesta setmana especial l'hem dedicat a contar la llegenda de Sant Jordi i la del Drac de na Coca. Ens ha encantat conèixer els personatges d'aquestes llegendes!






Dimarts 2️⃣0️⃣: Música de Sant Jordi

A l'àrea de música, n'Aroa ha preparat amb tots els grups una cançó preciosa anomenada "Podries", de Joana Raspall. Aquí teniu la part del nostre grup: 




Dimecres  2️⃣1️⃣: Taller de cal·ligrames

El tercer dia de la setmana, en Llorenç ens va venir a fer un taller de cal·ligrames. N'hi va haver de molt originals. Aquí en teniu algunes fotografies:



Dijous  2️⃣2️⃣: Don Quijote

D'altra banda, aprofitant que era la setmana del llibre, vàrem aprendre qui era Miguel de Cervantes i perquè va ser tan important per la literatura espanyola i mundial. A més, també descobrirem que aquest escriptor surt gravat a les monedes de 10,20 i 50 centims!

Miguel de Cervantes va ser l'escriptor creador del llibre "Don Quijote de la Mancha". Així, vàrem veure un vídeo explicatiu del conte i férem unes activitats relacionades. 


Divendres  2️⃣3️⃣: Recital de poesia 

Durant la setmana, els alumnes han estat memoritzant uns poemes per tal de fer un recital el dia de Sant Jordi. Aquí teniu el recital, esperem que us agradi!





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

👹SANT ANTONI👺

8M- DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

Acabam el primer trimestre